Fabulous!

Fabulous!

Enige tijd geleden is er bij mij een grote behoefte ontstaan aan leuk nieuws, iets om te lachen, iets positiefs. Nu ben ik van mezelf niet echt een blij ei of zo. Het is niet dat je met mij kan schateren van het lachen. Mijn gevoel voor humor wordt regelmatig als irritant ervaren. Gelukkig ben ik op een leeftijd, 47, dat me dat niet zoveel meer uitmaakt. Vloog daar iets langs? Oh, was dat jouw ‘ik vind er iets van’. Sorry, niet gezien of gehoord. Ik zat niet op te letten.

Aangezien er weinig leuks te zien, te beleven of te lezen valt dacht ik bij mezelf: ‘Dan moet ik dat zelf maar gaan schrijven.’ Vlak voordat ik ziek werd in 2007 begon ik met een blog genaamd: Fabulous33. Ik schreef over mijn dagelijks leven. Als ik naar de kermis was geweest, een of andere scharrel had opgeduikeld of met een vriendin op stap was geweest, ik schreef het gewoon op. Met een vleugje sarcasme, cynisme en eigenzinnigheid typte ik column na column. Zonder schaamte slingerde ik alles de wereld in. Heerlijk! Bevrijdend.

En wat heb ik de afgelopen jaren gedaan? Niks. Ik ben van de bloei van mijn leven naar de herfst gegaan zonder noemenswaardige humor.

Dus ik zoek weer een beetje ‘fabulous’. Nu ben ik geen 33 meer en om nou fabulous47 in het leven te roepen….dan krijg je zo’n zeikerige menopauzeblog. Nee, ik wil weer terug naar de vrouw die ik de afgelopen jaren verstopt heb. Het voelt een beetje als de zee horen in een schelp wanneer je deze tegen je oor aanhoudt. Ik heb de schelp en ik hoor de zee. Nu er nog heen.

Ik vind bijna altijd wel iets leuk, stom of kijk vol verbazing, verwondering, ongeloof en naïviteit de wereld in. Fabulous! of Shit!. De twee categorieën waar ik eigenlijk alles wat ik zie, hoor, lees onder kan plaatsen. Ik heb dus eerst mijn website maar een beetje opgepimpt. Voor de ‘look en feel’ zo geschreven.

Ga ik niet meer over Q-koorts schrijven? Jawel. Maar op verzoek. Heb jij een thema of een onderwerp? Scroll naar de onderkant van de website en vul het keuzeformulier in. Als je kiest voor een Q onderwerp, geef dan in het berichtenveld aan welk Q-thema. Kies je een andere optie? Selecteer wat jij wilt versturen en wacht geduldig op antwoord :-). Wil je gewoon een beetje fabulous? Vink deze optie aan en zie wat er gebeurd ❤

(note: ik verstuur geen spam en ongevraagde nieuwstoestanden)