Let’s make some noise

Muziek verbindt. Vorige week heb ik op Spotify een playlist gemaakt genaamd: The sound of Q. Een BooQ-Inspired Playlist: Een afspeellijst die de sfeer van de boeken weerspiegelt. Voeg nummers toe die jij associeert met één of meerdere verhalen uit het boek WHAT THE F*CQ of ZENUWPIJN. Of anderzijds met Q-koorts…

Via de socials stuurde ik een samenwerkerslink (die uiteraard niet of slecht werkte want de link opent dan in bijvoorbeeld de Facebook browser) om zoveel mogelijk mensen met Q-koorts uit te nodigen bij te dragen aan deze playlist.

Inmiddels staan er meer dan 20 nummers in, toegevoegd door mede Q’s. Vandaag ging ik wandelen met deze afspeellijst en wat was ik verrast! Wat hebben we een mooi geluid. Zacht, diep, krachtig, divers en kleurrijk. Ik leerde jullie beter kennen dan ooit. Ik hoorde jullie persoonlijk geluid en ervaarde jullie gevoel. En zonder dat je het wist werd het gedeeld. Sommige nummers zou ik nooit uit mezelf luisteren of is niet mijn smaak en toch kreeg het vandaag meer betekenis dan ooit.

Ik hoop dat nog veel meer mensen, met of zonder Q-koorts, deze afspeellijst gaan vullen.Ook zonder Q-koorts? Ja, natuurlijk. Want ook partners van, kinderen van, ouders van of vrienden van mensen met Q-koorts kunnen en mogen deze afspeellijst vullen met muziek die hun aan degene met Q-koorts doet denken, of daarmee een hart onder de riem steken. Hoe mooi is dat!

Laten we met zijn allen het geluid van Q-koorts laten horen. Aan elkaar en aan de wereld. Let’s make some noise…Wil je ook deelnemen aan de lijst klik op deze link (en als ie niet werkt stuur me een appje of mailtje)

Laten we samen een playlist maken, doe mee met: The sound of Q

BooQ-Inspired Playlist: Een afspeellijst die de sfeer van de boeken weerspiegelt. Voeg nummers toe die jij associeert met één of meerdere verhalen uit het boek WHAT THE F*CQ of ZENUWPIJN.


Vergelijkbare berichten