In ‘What the F*cQ’ neemt Deverra Jansen je mee op een ontdekkingsreis door de duistere wereld van Q-koorts. Met een combinatie van meeslepende en onthullende columns, laat ze de waarheid over deze verwoestende ziekte niet langer in stilte begraven.

Als ervaringsdeskundige heeft Deverra zich vastgebeten in het mysterie van Q-koorts.

‘What the F*cQ’ is een rauwe, eerlijke en ongecensureerde blik op de realiteit van Q-koorts. Deverra schuwt niet en brengt de verwoestende impact van deze ziekte genadeloos aan het licht.

Dit boek is geen traditionele verhandeling over medische aandoeningen; het is een emotionele rollercoaster, een aanklacht tegen het falen van de systemen en een ode aan de veerkracht van de menselijke geest.

‘What the F*cQ’ zal je hart raken, je woede aanwakkeren en je inspireren. Dit is het boek dat je ogen zal openen, je kwaad zal maken en je zal aansporen om je stem te laten horen.

Want hoe word je chronisch ziek? Daar is geen handboek voor.

ISBN: 9789464856224
258 pagina’s


Je moet bereid zijn om dingen te doen die onaangenaam en ongemakkelijk zijn. Verandering en gerechtigheid gebeuren niet als je alleen de dingen doet die aangenaam en gemakkelijk zijn. En omdat we menselijk zijn en biologisch en psychologisch geprogrammeerd om te doen wat aangenaam is moeten we een keuze maken om ongemakkelijke dingen te doen.

uit Netflix ‘Live to Lead’ afl 3 Bryan Stevenson